søndag 19. august 2012

Ingo i valpeginda si14 dager igjen til vi henter Ingo. det går fort men alikevel så sakte. men huset holderpå å bli valpesikret. det blir nok en tur til sverige neste helg for å kjøpe, valpe seng og fôr. det er jo litt å spare på det. så da er det ike greit å gjørra det sånn..

cleo på dyna mi


 

 cleo går vel rundt å gruer seg litt til i mårra for da skal hun til dyrlegen å få 12ukers vaksinasjon. vi skulle egentlig chippe også men det tar vi når hun skal sterilisteres. for hun må vist få litt bedøvelse når hun skal øremerkes. så vi fant ut at vi kan ta det sammtidlig.Kristine og Fozzy.  (bilde tatt av kristine)

Cleo møtte kristines newfoundlandshund Gåssåbamsn Fozzy Bear. Fozzy (som han blir kalt)  er også valp som er et par uker yngere enn cleo, men man ser fort at alder og størelse ofte ikke har noe og si. fozzy var glad og imøtekommende. mens clep ikke var helt like begeistret, det var litt fres og litt skyting av rygg. men da er spørsmålet hva hadde du gjort, hvis det kom en som var 10 ganger så tung som deg å ville leke? personelig tror jeg at jeg hadde blitt litt redd. men de hilste ordentlig til slutt.


bilde tatt fra  http://snl.no/grevling
 men over til noe annet. jeg og solveig satt på trappa i går å tok en røyk. så ser vi over til naboen. og hva ser vi jo. grevling! det har jeg aldri sett rundt hær før. vi har sett rådy, ugle, pinnsvin og lignenede men aldri grevling. rart med det. må vel bety at den ikke har like mye mat der den bor å må ut på vandring, å det i seg selv burde si litt. vi måtte jo løpe inn og se hvordan går dette med Cleo og nabo kattene da? men det var vist en liten over reaksjon litt myter som skremmer. men nå vet vi hærtfal at grevling ikke er så skummel som man skal ha det til. den kan gå til angrep på katter men det hvis de føler seg truet. det har vært situasjoner hvor grevling tar kattunger, så vi lar Cleo væer inne til hun er litt elder. også er det greit at hun bare er ute på dagen til hun blir større. greit å være føre var.

ler mer om grevling:  trykk her

 det er rart å tenke på hvor liten Ingo var til hvor stor han er nå. og tenk enda større skal han bli.
han vokser fort.
ca 1-2 uker
5uker

det var ukas oppdatering kommer vel litt om hvordan Cleo var hos dyr legen også etterhvert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar