mandag 27. august 2012

5 4 3 2 1 NEDTELLING!!

nå er det snart søndag den 2. sep. 12 og de som kjenner meg vet godt hva som skjer da. og for dere andre. det er den dagen vi drar fra karmøy med Lappehiets Gromgutten Ingo.. vi skal ha med oss søsteren til ingo, Essi. hun skal til sverige så da blir det litt mindre kjøretur for eieren hennes. Essi skal faktisk til pappaen i kullet, Erkki.
No Uch Black Blossom Lady Josephine og C.I.B No Uch Fin Uch Se Uch Nord Uch Lapinlumon Esimerkki 
nå har vi funnet ut at vi skal dele inn stua i 2 med kompost grinder for å holde ingo og tennende han unna pen soffan, piano, og pen møblene. så da slapp vi å plastre og stenge for der. teppene får også ligge siden det bare er tepper i penstua. alt annet er også i boks. så nå er det eneste som står igjen noen dager med venting en bil tur til karmøy fra lørenskog en dag i haugesund og en biltur tilbake fra karmøy til lørenskog. vi kan vel ikke si noe annet enn at vi gleder oss. jeg følger også ett tips fra kristine og såver så mye som mulig denne uka. ;)


CLEOPATRA ANGELICA
som jeg har fortalt tidligere var cleo hos dyrlegen forje mandag og fikk 12 ukers vaksinasjonen sin. hun var så flink jente atte. satt så pent på benke og ventet selv om hundene gikk forbi. men det var en lassie hund som var litt skummel når den kom fornærme. men det var bare en liten fres også var det greit igjen. det kom heller ikke en lyd når hun fikk vaksina. nå har hun også fått eget bilbelte. var så fin atte. (bilde kommer) orm kuren gikk rett ned når solveig blandet den med katte melk og sugde opp i sprøyte. og da var det ikke mye valg. men det var jo egentlig helt ok.
på onsdag kastet vi opp litt vann.  så jeg ringer dyrlegen for jeg blir jo litt bekymra for min lille pus på 12 uker. men neida det var helt normalt. så da tok vi livet med ro igjen. resten av uka har godt med på sove spise leke. sove spise leke. om og om igjendet var ukas oppdatering. neste blir vel mer om reisa og sånn. vi får se

Helene

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar