mandag 24. september 2012

dagene går.
så tar vi morgen trimmen Ingo.dagene går men snart er det tid for vaksine og lignende tenk på fredag er han 12 uker allerede. det virker som det var en halv uke siden vi henta han. så det man må konstantere med er at tiden går fort. i dag har vi gått en tur i nabolaget og lett etter godbiter i gresset i hagen. han fant alle merker jeg blir litt stolt over at gromgutten ikke ga opp, men fortsatte og lete. helt til han fant dem. fozzy og kristine kommer etterpå og skal leke litt med oss, så det blir gøy.

se vi kan ligge helt likt

han har fått en kjempe fin vov vov av Amanda som hadde kjøpt den til pusen sin som heter Pus. den var ikke Pus noe glad i men her elsker vi den. bade Ingo og Cleo synes den er kjempe morsom. nå henger vov voven  i dursjen til trøk siden en liten hadde ett lite uhell på den. men det er bare å vakse det.

på vei opp til badekaret
vi badet også på søndag så her er det full fart. det var ikke det morsomste Ingo hadde vert med på, men det var helt ok til slutt. her kommer noen bilder fra badekaret.

jeg er ikke kjukk det er pelsen.


Jeg vil ikke bade! (egentlig så jesper jeg. men ikke si det til noen)

her blir jeg pent såpa inn. no mercy


såå tynn er jeg egentlig

her skyller de bort såpa

MAMMA, MAMMA! jeg fikk vann i annsikte
   
jeg blei tørka så fint etter påhi 5
ingo har jo selvfølgelig lært seg noe småtteri også så nå kan han:
sitt
gi labb
hi 5
bli
å vente med å spise til noen sier: værsågod
 plus at han er flink til å gå i bånd.cleo var litt furt da vi måtte kaste ut planta ved peisen fordi ingo ikke klarte å la den være. vi andre var litt lei oss for det vi også med tanke på at vi har hatt den planta så lenge vi kan huske. men den er småelig giftig. kan gi kud utslett og lignende så da ble det hade bra til planta og inn med plastik. som forsåvidt er veldig fin. så hvis noen har lyst på en plante så får de bare si i fra.

cleo har også såvet inne hos meg da jeg har hi jacka solveig sitt soverom. så hun vekker meg så koselig atte. idag lå hun i armkroken min å kosa seg. og når jeg hadde feber i går var det ei litta katte jente som ikke ville forlate min side i sanga. søt er hu.

mens jeg har sitti og skrevet på dette har kristine vert her og lekt med oss. det var sååå morro. og det var en liten en som blei pent nøt til å gå forbi fozzy uten å trekke. og motsatt. og det var ingen kjære mor når han måtte sitte pent forran fozzy men mammaene snakka sammen.

 noen bilder av to som leker sammen:

det var vel litt av det som har skjedd i det siste. holder dere oppdatert.
Helene.

1 kommentar:

  1. Supergøye bilder, takk for titten.
    Klem frå meg og lappetuttene

    SvarSlett