torsdag 13. september 2012

en og en halv uke allerede.


da har det gått en og en halv uke. skal si tia går fort. Ingo er kjempe flink. han sover hele natta .han og Cleo har blitt gode leke kammerater. men Ingo skjønner ikke alltid forskjellen på leke og lekekammerat. så det hender det går litt hardt for seg. det er mange som sier at det er katta som er sjefen. men hos oss er vi veldig bestemt på likestilling. og det har det søren meg blitt. her er det ikke noe som heter jeg er sjef. og de er like flinke til og tirre opp værandre. og det er ikke alltid like gøy for Cleo når 'Ingo tar tak i halen hennes eller i bak beinet. da kommer det noen lyder som binner om knurring, fra Cleo. Ingo og jeg har vært innom jobben i dag. og Ingo fikk møte fozzy igjen. det er jo ikke første gang. forje gang var Cecilie på jobb og vi tok bilder for å sammenligne størelse på hundene våre.man kan vel si det er "litt" størelses forskjel på Ingo og Fozz.
cecilie og Fozzy
Cecilie og Ingo.
Kristine og Ingo

det er jo ikke første gang Ingo møter fossy men de to kompisene har vi fler bilder av men her er ett til av dem.det er jo blitt noen bilder i løpet av uka også så vi tar med noen.. 

jeg har fått sånn til å tygge på så det så

så kan du spise litt Cleo. også spiser jeg igjen

du ligger inni Ingo så ligger jeg oppå

men jeg tester gjerne inni jeg også.

som sagt er Ingo og Cleo gode venner men litt bølle frø er de noene ganger. Ingo har funnet ut at det er litt gøy og teste for å se hvor mye blir tollerert. men det hører jo bare til tia. Cleo at livet med ro. og de gjør som dyr gjør flest skaper og gir kjærlighet begge to.

det var litt om tia som har gått. det har blitt en stund sis sist jeg skrev noe. men til mitt forsvar hadde minne kort leseren min gått i stykker. og hva er vel hatt litt å gjøre med skole jobb og ikke minst Ingo og Cleo. men jeg skal bli flinkere. og bare så det er sagt er det ikke like lett og slutte og skrive heller.
holdere dere oppdatert

Helene


2 kommentarer:

 1. Hahaha! genialt bilde av begge ved matskåla, ser ut som Ingo spiser på Cleo mens hu spiser maten hans:)

  Sofleig<3

  SvarSlett
 2. Så skjønne bilder <3 Fozzy er jo blitt kjempe stor nå, jeg møtte han for første gang for ca.2uker siden.. og det er nok Ingo også blitt, er du fornøyd med finsk lapphund?
  Jeg er ihvertfall 100% sikker på at når jeg en gang i fremtiden flytter for meg selv, så skal jeg ha en egen lapphund fra EvaAiko selvfølgelig :)

  Iselin :)

  SvarSlett